AKTUELNO

On je pronašao sebe u muzici.

Najmlađi učesnik vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" jeste Ljuba Stanković, koji ima svega pet godina, a njegov talenat je neizmerno veliki. Svojim glasovnim mogućnostima, harizmom i neposrednošću već od prvog kruga osvojio je simpatije milionskog auditorijuma i petočlanog žirija.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Svaki njegov scenski nastup je briljantan, pevanje je na zavidnom nivou i on je jedan od takmičara koji je definitivno obeležio ovaj muzički program. Ono što nam je priznao jeste da se na velikoj bini oseća kao kod svoje kuće i da jedva čeka da uzme mikrofon i zapeva, a ne krije ni da bi voleo da se nađe u superfinalu.

Baš se osećam super i jedva čekam da izađem na scenu. I voleo bih da se nađem u superfinalu - rekao je Ljuba.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Njegova sestra Marina Stanković je takođe bila deo ovog muzičkog programa prošle godine, a sada je tu i da svog mlađem bratu da poneki savet i podršku. Ljuba ima ogromnu podršku svoje porodice i oni mu pomažu pri izboru pesama kojima će se predstaviti.

Pomažu mi tata i Marina, to je moja sestra, i oni vežbaju sa mnom dva-tri puta nedeljno - otkrio je on.

Ljuba je svojom vrcavošću, dobrotom i harizmom osvojio i svoje drugare sa kojima nastupa, nekima od njih on je i favorit, a evo šta on misli o njima.

Sa svim drugarima se družim i svi su mi dobri - rekao je ovaj petogodišnjak.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovaj preslatki mališan je otkrio da je muzika njegov svet, a ono što je evidentno jeste da se u tome odlično snalazi.

Volim muziku, da sviram i mnogo volim da plešem. Kada porastem voleo bih da budem pevač - bio je siguran u sebe.

Nastup ovog talentovanog dečaka kao i ostalih mališana, videćete u trećoj emisiji petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45h samo na TV Pink!

Pročitajte još: Danijel Alibabić JE VELIKA PODRŠKA deci iz Pinkovih zvezdica: OVO JE NAJBOLJI i NAJLEPŠI TV FORMAT koji se prikazuje na našim ekranima! (FOTO)

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'