AKTUELNO

Lepa Brena i Boba Živojinović u srećnom i skladnom braku su preko tri decenije, a danas je pevačica svom suprugu javno čestitala rođendan.

Na svom Instagram nalogu objavila je fotografiju bivšeg tenisera iz mladosti i uputila mu dirljive reči:

- Srećan rođendan moja ljubavi! Volim te - napisala je Brena a na objavi je okačila svoju pesmu "Ja nemam drugi dom".

Pevačica neretko govori o ljubavi svog života, te je jednom prilikom otkrila i kako su se upoznali i na koji način su uspeli da sačuvaju mir.

- Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan. Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja. Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište - govorila je Brena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

O svadbi Brene i Bobe brujala je javnost, a kako su domaći mediji pisali, za organizaciju gala slavlja je navodno potrošeno čak 50.000 nemačkih maraka. O glamuroznom veselju pričalo se godinama a mnogi smatraju da je to upravo bila svadba decenije. Ostalo je upamćeno da je tada bidermajer uhvatila Dragana Mirković.

Foto: Printscreen YouTube/Lepa Brena

Kumovao im je jedan od najbogatijih ljudi, Rumun Jon Cirjak, koji danas ima 84 godine i nezamislivo bogatstvo, a njegov život mnogo puta je bio tema svetskih medija. On je najbogatiji sportista svih vremena, a njegovo bogatstvo danas se procenjuje na 2 milijarde dolara. Takođe, on je jedini bivši sportista koji je dospeo na listu svetskih milijardera, i zvanično najbogatiji Rumun. Pre nekoliko godina nalazio se na 1876. mestu „Forbsove“ liste, a 2022. zauzeo je 1818. mesto.

Foto: Printscreen YouTube/Lepa Brena

Autor: D. Tanasijević