AKTUELNO

Danijela Vranić, kako stvari stoje, nema nameru da se vraća na estradu, a ni da peva na svadbama, krštenjima ili bilo kom drugom tipu proslava i zabava.

Pevačici su, kako Kurir saznaje, nedavno nudili čak 10.000 evra samo da se pojavi na jednom privatnom veselju i otpeva svoja tri hita, ali je ona to odbila.

Iako je sama najavila da ima nameru da ponovo bude aktivna u muzičkoj industriji, izgleda da pevačica koja je žarila i palila početkom dvehiljaditih ipak nema nameru da se vraća na staro.

Foto: E-Stock/Kobra

- Retko ko ima ponude kao Danijela. Ona je i dalje omiljena u svom mestu. Ljudi su pročitali u medijima da se vraća na scenu i želeli su da ona bude specijalna gošća na jednoj proslavi punoletstva. Nudili su ozbiljnu svotu za samo tri pesme. Nažalost, ona se ljubazno zahvalila. Za sada od povratka na scenu nema ništa. Sa jedne strane želi da peva, a sa druge moli boga da i dalje ostane u ilegali. Tako joj najviše odgovara - priča naš sagovornik.

Ovo nije jedini slučaj da je Vranićeva odbila unosnu ponudu, priča izvor Kurira.

- Koliko znam, nudili su joj da peva u jednom klubu u prestonici. Prvo je obećala i navela da hoće za mesec dana, a onda se javila i rekla da joj treba još vremena da se uvežba s bendom. Posle toga je prestala da se javlja i odgovara na pozive - navodi sagovornik.

Foto: E-Stock/Vladimir Lukić

Danijela se nije javljala na pozive tokom jučerašnjeg dana. Nedavno je za medije otkrila zbog čega je nema u javnosti.

- Iskreno, umorila sam se. Moja karijera je, kao što znate, bila i te kako nešto o čemu se pisalo i pričalo. U jednom trenutku mi je svega toga bilo preko glave, pa sam se povukla u svoju vikendicu daleko od gradske gužve i medija. Iskreno, uživala sam, jako mi je prijalo da se povučem i živim neki drugi život, koji nisam živela dok sam bila svima dostupna. Spremam neke nove projekte kojima ću iznenaditi svoju publiku jer znam da su željni da me čuju i vide, stalno mi pišu poruke i pitaju kad ću se vratiti na scenu - objasnila je ona za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada se osvrnula i na privatni život i finansije, o čemu se takođe dosta pisalo tokom prethodnih godina.

- Pisalo se i da živim kod roditelja, pa to nije istina. Dovoljno sam radila da sebi mogu da priuštim lagodan život i da ne razmišljam previše da li ću jednog dana imati. Toliko toga se pisalo, ali mogu samo da kažem da će se mojim povratkom na scenu sve promeniti - kazala je ona.

Autor: pink.rs