AKTUELNO

Mesecima je u Eliti Nenad Aleksić Ša pričao o svojoj bivšoj supruzi Vanji Ignjatović i njihovom braku.

Ša je otkrio da je njihov brak uopšte nije bio kako treba. Naime, iako se on borio da njih dvoje uspeju, od Vanje nije imao povratnu reakciju.

Foto: Ustupljene fotografije / Privatna arhiva

Ša je u Eliti otkrio mnoge stvari o Vanji, te je rekao da ga je čak ucenjivala da mora nov stan koji je kupio prepiše na nju, tačnije da se vodi na nju, što on nije hteo da uradi.

Vanja je mesecima to poricala, nazivala Aleksića bolesnikom, a sada je Pink.rs došao u posed prepiski Vanje i Ša u kojima se jasno vidi da ga je ona ucenjivala da stan koji kupuje mora da se vodi na nju:

Video: Pink.rs

- Nema šta da se ljutiš ti što ću ja kupiti stan na mene, imam sada para, kupiću, a ti kažeš da ne kupujemo ako se ne vodi na tebe. To mi je izjava, sačuvaj bože. Stan će biti top, sve ćemo da sredimo, a ako sam ja spremam da uložim u to a ti se buniš - govorio joj je Ša u glasovnoj poruci na šta mu ona odogovra sledeće: 

- Ma sram da te bilo, toliko nemaš poverenja. Strašno sa kakvim sam čovekom u braku, užasnuta sam - napisala je Vanja tada Ša.

- Ja ne kupujem, nego menjam stan koji mi je jedni ostao, i doplaćujem za novi veći, za nas - govorio je Ša a Vanja je nastavila da ga vređa:

- - Ma pu*i ku*ac, tvoje manipulacije više ne prolaze, idi mami pa se žali, završili smo - napisala je Vanja tada. 

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs