AKTUELNO

Suzana Mančić gazi sedmu deceniju, a svojim izgledom i dalje oduševljava.

Naime, Suzana Mančić se proslavila kao "loto devojka" lepotom oduševila celu Jugoslaviju a nakon toga je nastavila voditeljsku karijeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka se trenutno odmara na moru odakle je počastila svoje pratioce sa nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i pokazala kako izgleda.

Suzana je pozirala u roze bikiniju dok se sunčala na steni, nakon čega je išla u vodu da se rashladi.

- Čuvajte se jakog sunca. Kada prži, vi se nemojte pržiti. Obavezan zaštitni faktor i u hladu - poručila je Mančićeva.

"Prava dama", "žena prezgodna, godine joj ne mogu ništa", "svaka čast, prelepi ste"... su samo neki od komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Mančić nedavno je odlučila da ode pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali. Voditeljka je sa nama podelila proces oporavka i utiske supruga Grka nakon operacije.

- I muškarci i žene žele da zadrže mladalački izgled i tu se i dobre i loše stvari dešavaju. Uradila sam dva zahvata, korekciju gornjih kapaka i zatezanje vrata i donjeg dela lica. Niko ne voli da ide pod nož, a ja sam to uradila u poznim godinama. Razmišljala sam da svoje lice ostavim kakvo jeste, koristila sam se svim i svačim, ali sam videla da taj rezultat više nije taj, i lice to ne može da izdrži. Srećna okolnost je bila da naiđem na ovu opciju - rekla je Suzana, te je dodala:

Foto: Instagram.com

- Bila sam u totalnoj anesteziji, brzo sam se probudila. Mirno sam otišla u salu i legla na operacioni sto. Oporavak je išao jako brzo, bez ikakvih komplikacija, mesec i po dana posle spejs liftinga, danas sam prvi put stavila minđuše i tako se radujem. Neću da se promenim, samo da promenim viškove koji su mi smetali. Volim svoje lice i ne želim da budem neko drugi. Svi hejteri koji su mi govorili da izgledam plastično, jesam plastična sada, ali izgledam još bolje.

Voditeljka godinama unazad uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

Autor: pink.rs