AKTUELNO

Adam Adaktar, koji je javnosti poznat i kao "kralj obrva", sa suprugom Anđelom ima troje dece, a na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije i snimke iz njihovog luksuznog stana.

Nedavno se zbog njegove objave na Instagramu spekulisalo da mu je supruga u drugom stanju, a sada je sve to potvrdio javno.

Naime, Anđela je uradila test za trudnoću nakon što je posumnjala da je ponovo u drugom stanju i priredila mu iznenađenje. Uručila mu je test koji mu je naterao suze na oči.

Adaktar je potpuno bio van sebe od sreće, te ju je zagrlio i plakao. Nakon toga su porazgovarali, a Anđela mu je objasnila sve simptome i kako je uradila test koji mu je pokazala.

Adam je to sve podelio na svom profilu i emotivnim rečima.

Foto: Instagram.com

- Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki Oskarom nagrađivani film…Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek pa na kraju sve ovo imam. Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite jedinstvena prilika… Ipak delimo sve (snimamo 2 sezonu spremite se). Druge priče vam pričam uskoro, a ova je došla tako ne planirano…

- Hvala ti anđele, od kada sam te ugledao videlo se da sa tobom nije sve kao i sa drugima, iskreno bila si luda, a to kod mene samo radi. 4 dete za 4 godine ne može to svako volim te. Znam, ti mene više... - napisao je Adam.

Autor: pink.rs