AKTUELNO

Mene je tek sad uhvatila trema, ja se sva tresem. Ali mislim da nisam sinoć pogrešila, rekla je Slavica Biljić.

Sinoć je u Beloj kući došlo do svađe između Jelene Krunić i Nadežde Biljić, a ovaj verbalni sukob kulminirao je fizičkim napadom Krunićeve na Nadeždu. Nakon ovoga, Jelena je kažnjena najstrožom kaznom- diskvalifikacijom.

Foto: RTV Pink

Kontaktirali smo Nadeždinu mamu Slavicu Biljić koja je za naš portal otkrila kako se sada oseća.

Mene je tek sad uhvatila trema, ja se sva tresem. Ali mislim da nisam sinoć pogrešila. Mislim da sa osmehom treba da joj pokažem i da joj pružim podršku. Ali evo sad me je stiglo sve i sva se tresem. U poslednje vreme meni je teško da gledam, pa uglavnom gleda suprug. I sinoć mi je komšinica javila šta se desilo pa sam onda odgledala na internetu - rekla je Slavica Biljić.

Pinkova zvezda u razgovoru sa Drvetom mudrosti rekla je da bi joj mnogo značilo da se čuje sa roditeljima, ali da za to nema novca još uvek, ali joj je produkcija izašla u susret i nakon stresa koji je preživela, omogućen joj je video poziv sa najbližima.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam molila Boga da nam se javi, da se čujemo. Znala sam da će tražiti poziv i sebe sam ubedila da ne smem da budem neraspoložena, tužna i očajna. Možda je ljudima bilo čudno što sam se ja smejala, nije to bilo smejanje na situaciju nego da izvučemo nju iz neprijatne situacije, da joj damo pozitivnu energiju. Suprugu sam rekla u nedelju “Ja očekujem poziv”. Jer ona ne bi tražila od drugih nikad, ona traži od porodice, ali od drugih nikad. Imala je ona potrebu sa nama da se čuje i onda kad su svi bili protiv nje. Mi smo njena najveća podrška, o svemu uvek razgovaramo - iskrena je bila Nadeždina mama.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon što je napustila Belu kuću, Jelena Krunić je putem društvenih mreža uputila izvinjenje Nadeždinoj porodici, produkciji i svima koji su je podržavali. Međutim, Slavica Biljić nije želela da kaže ništa o ovoj zadrugarki.

Ne bih komentarisala. Grozno je izgledalo sve, a Nadežda je sinoć sve rekla, ja nju podržavam i saglasna sam sa svim što je rekla. Ona je bila toliko mirna i staložena, iznenadila nas je. Ona nije reagovala ni na jedan način, mislim da je ona bila u šoku. I da niko od zadrugara ne ustane da joj priđe, osim Filipa, mislim da su svi bili zatečeni. To je bilo iznenada. Mislim da će, kad izađe iz Zadruge, morati da ide na neku psihoterapiju da to prevaziđe - rekla je Slavica Biljić.

Autor: J. V.

#Jelena Krunić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Slavica Biljić

'