AKTUELNO

Reporter Nemanja Vujičić emisije "Premijera Vikend - Specijal" nalazi se u Beloj kući, gde se sinoć održao spektakularno super finale megalomanskog projekta TV Pink, rijalitija "Elita".

Nakon razgovara sa Milenom Kačavendom i Markom Đedovićem, Nemanja je razgovarao i sa Urošem Stanićem koji je otkrio kako je protekao njegov razgovor sa majkom:

- Prespavao sam kod drugarice, čuo sam se sa mamom, malo smo pričali, malo ne, ali tek treba da se vidimo da porazgovaramo. Bilo mi je teško što nije došla, znam kako joj je bilo, rekla mi je da su joj se ljudi smejali što sam prilčao neke stvari, ali ja sam pričao istinu. Rekla mi je da me voli, i da će uvek biti tu za mene - rekao je Uroš pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sa mojom familijom nisam u dobrim odnosima, počev od Zane (Jelena iz grupe Zana) koja mi je tetka, pa da krenemo na dalje, sa ocem neću izgledati odnose, mnogo je loših stvari bilo u prošlosti. Ja sam se napokon od njega odvojio, Elita mi je pomogla u tome, najbolje da on i ja ne postojimo jedno za drugo, a stvari koje je radio su katastrofalne za mene, a to je ostavilo veliki uticaj na moje detinjstvo. Iskreno ja se ne plašim razgovara sa majkom, ali znam da će ona biti uvek uz mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je potom otkrio da li je srećan zbog Anitine pobede:

- Jesam, drago mi je. Ja sam sa Aneli bio prijatelj, ali ona je mene izdala, iskoristila i to me je povredilo. Ljubav nje i Janjuša je pukla, lep je kraj, ali tužan početak. Meni je krivo zbog toga, a početak njihove veze je bio lep - rekao je Uroš.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.