AKTUELNO

Voditeljka Sanja Marinković ne miri se sa gubitkom oca za kojeg je bila veoma vezana, a o bolnoj temi nerado govori.

Sanja Marinković je jednom prilikom istakla da te rane nikada neće zalečiti.

- Postoje rano koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju - rekla je Sanja i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopšti da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata.

Sanja je ispričala i da su sve probali da mu spasu život.

- Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo - pričala je Marinkovićeva.

O gubitku i ljubavi

Foto: TV Pink Printscreen

- U 2022. godini sam nastavila da lečim rane i na srcu i u duši koje nažalost nikada neće da zarastu, reč je o iznenadnom gubitku mog tate u novembru 2021. Meni je najvažniji mentalni nutricionizam i na vreme sam shvatila da deo porodičnih i ličnih tajni mora da ostane samo za mene, da se ne bih kasnije kajala ili objašnjavala. Verujem da se samo magarac ne menja, a da se svi mi kroz iskustvo i lekcije u ljubavi i životu razvijamo kao emotivno biće. 'Šta radim?' i 'Koga volim?' su pitanja koja svakoga dana postavim sebi i onda sve i svakoga posložim na mesto koje zaslužuje. 'Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, ubrzavamo svoj korak ka smrti', pisala je pokojna Isidora Bjelica i ja otkucaje svog srca, što sam zrelija, pažljivije osluškujem. Zadovoljna sam i ništa ne bih menjala, a bilo bi lepo da se neki fatalan gospodin pojavi i da pobedi" - govorila je Sanja.

Autor: Nikola Žugić