AKTUELNO

Pre tačno 315 dana, zvanično je otpočeo još jedan magalomanski projekat TV Pink, najgledaniji rijaliti na našim prostorima, ali i šire, "Elita". Naime, deset meseci, milioni gledalaca netremice su pratili dešavanja u Beloj kući, koja su veoma često tresli region i medije.

Deset meseci unazad ležemo i budimo se, živimo, plačemo, ali i smejemo se uz učesnike "Elite", koji su svojim životnim pričama, svađama, ljubavnim problemima i zavrzlamama svakodnevno ostavljali bez reči milione gledalaca kraj malih ekrana, ali je došao trenutak kada moraju da se svedu računi i sazna se pobednik "Elite" u večerašnjem superfinalu sa početkom od 21 čas na TV Pink.

Foto: Pink.rs

Kako smo i napomenuli u tekstu iznad, pored svih potresnih i teških životnih priča, ljubavnih veza i humora, svi smo svedočili i veoma žučnim raspravama, kako za crnim stolom, tako i van njega, te je tako ekipa portala Pink.rs izdvojila nekoliko najžučnijih.

STANISLAV KROFAK I NENAD ALEKSIĆ ŠA

Hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, uselio se u Elitu naknadno, tj. onog trenutka kada ga je njegova bivša devojka Miona Jovanović javno ostavila zbog Nenada Aleksića Ša, koji ga je na sva dešavanja i javno prozivao. Otkako je kročio u Belu kuću njihov odnos je, može se reći, bio zamaskiran primirjem, no, međutim, to dugo nije potrajalo, te su usledili žestoki sukobi.

Jedan od onih koji je izbio između njih dvojice, a koji se smatra, sudeći po komentarima, jednim od najžučnijih jeste onaj kada su jedan drugom sasuli sve u lice, te je zbog tenzije koja je sve vreme rasla u kući, uletelo obezbeđenje kako bi sprečilo da sukob eskalira. Kako je to izgledalo, pogledajte u jednom od video-priloga u nastavku:

NENAD ALEKSIĆ ŠA I MIONA JOVANOVIĆ

Reper Nenad Aleksić Ša upoznao je u "Eliti" Mionu Jovanović, ni ne sluteći da će na kraju završiti u nikad turbulentnijoj vezi sa njom. Naime, njih dvoje su se neko vreme muvali tajno, sve dok na kraju više nisu mogli da se kriju, te su uplovili u vezu. Njihov odnos mnogi karakterišu kao najturbulentniji, s obzirom i na sama dešavanja u istom.

Naime, svaka njihova svađa bila je veoma burna, a u nastavku pogledajte jednu od mnogih koje su se dogodile, a koja se smatra najžustrijom:

MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ I MILENA KAČAVENDA

Milena Kačavenda mesecima unazad držala je leđa Marku Janjuševiću Janjušu i bila mu najveća podrška tokom njegovih najmučnijih dana, neposredno pred superfinale, između njih dvoje je pukla tikva. Naime, Milena je podržala Aneli Ahmić u odluci da ode na abortus, što se Janjušu nije dopalo, te su tom prilikom ušli u žestok sukob.

O njihovom sukobu pisalo se i pričalo naveliko i naširoko, a teške reči i uvrede odzvanjale su Belom kućom, te jedan njihov sukob možete pogledati u nastavku:

UROŠ STANIĆ I MAJA MARINKOVIĆ

Maja Marinković i Uroš Stanić takođe se nisu štedeli kada su uvrede u pitanju, a jedna od njihovih svađa eskalirala je u ozbiljni haos, kada ga je Marinkovićeva gađala tortom, što se i dan-danas komentariše, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

ANITA STANOJLOVIĆ I JOVANA TOMIĆ

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ušle su ruku pod ruku u "Elitu", kao homoseksualni bračni par, ni ne sluteći da će iz rijalitija izaći kao potpuni stranci i najveći neprijatelji. Naime, tokom sezone, saznalo za sva dešavanja u njihovom braku i Anitinom muvanju sa Mateom Car, te je tom prilikom i došlo do razvoda. One su neretko ulazile u žestoke sukobe, a u nastavku pogledajte jedan od najžešćih:

MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ I ANELI AHMIĆ

Sukobi između Janjuša i Aneli Ahmić bili su veoma česti tokom veze, ali jedan od najžešćih bio je kada se Ahmićeva odlučila na abortus, što Janjuš nije podržao, a tom prilikom pale su teške reči i uvrede, što možete pogledati u nastavku:

OVO SU SAMO NEKI OD VEOMA ŽUSTRIH SUKOBA KOJI SU OBELEŽILI OVU SEZONU "ELITE", A MI VAS ČEKAMO VEČERAS, OD 21 ČAS UŽIVO NA TV PINK KADA ĆE SE ODRŽATI SPEKTAKULARNO SUPERFINALE ELITE, A KO ĆE BITI POBEDNIK, ZAVISI SAMO OD VAS!

Autor: Nikola Žugić