AKTUELNO

Preokret koji su svi očekivali da će se desiti~

Anđela Šparavalo razgovarala je u studiju sa voditeljkom Anom Radulović o turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović, o kojoj je promenila mišljenje otkako je izašla iz "Elite".

- Videla sam neko muvanje sa drugim devojkama, Žani kako se obraća, Danku je muvala, pričala je sa Teodorom. Meni je to neko i pisao, kako se gledala, muvala, flertovala. Sve što sam pričala ona je negirala. Ja sam primećivala i kad mi tako neko kaže bude čudno. Neke stvari za ponižavanje, ovakva sam i onakva, a opet je sa mnom - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Učesnici su se složili da je ona tebe predstavljala na loš način - rekla je Ana Radulović.

- Bojana priča istinu, samo nije želela da brani neodbranjivo. Bojanu gledam kroz stvari koje su joj se dogodile u životu, mislim da sve prikriva i ponaša se tako zbog situacija - dodala je Stefani Grujić.

- Ako stavim na vagu situacija koje je Anđela radila i Bojana zamera, a na drugu stranu da stavimo da je mesecima išla protiv porodice. Šta ima veću težinu? - pitala je Ana Radulović.

Foto: TV Pink Printscreen

- To što je Anđela uradila. Stavila je prvo Bojanu, pa 10 mesa prazno i onda porodicu. Bojana je svesna svega, ali ona veruje šta je Anđela pričala o porodici. Prvo je ona pričala o porodici, pa je tek onda došlo pismo oca da je se odriče - odgovorila je Stefani.

- Prvo je bio poziv, onda sam tek iznosila. Sve je krenulo odjednom, pa smo stupile u odnos. Ja ne znam kako da objasnim, mi kao da nismo ni raskidale. Sve je to meni čudno - govorila je Anđela, pa priznala da li se ohladila od Bojane, pošto su to svi u studiju primetili:

- Nije me ohladilo, nego sam sklopila kockice. Ona je mene vređala, a ona je isto radila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.