AKTUELNO

Pavlovićeva doživela emotivni slom!

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Urošu Stasniću kako bi se obratio fanovima i poslao poruku zašto treba da pobedi.

- Nisam se plašio da iznesem stav, osudio sam prevaru, a meni su vređali mamu i imao sam najviše nasrtaja. Dve diskvalifikacije su bile zbog mene... Maja, Ša, Muljavi šta su mi radili, bacali stvari, nisam spavao. Ušao sam ovde kao grom iz vedra neba. Ja nisam navikao sebe da hvalim. Pokazao sam kako se borim za prijatelje, a pokazali su i drugi kako su me izdali i koristili za viši cilji. Zaslužio sam da pobednim jer sam se borio za istinu i moral. Glasajte jer mi je mesto u super finalu - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle njega glasala je Teodora Delić.

- Pokazala sam da od najvećeg neprijatelja mogu da stvorim prijatelja. Moje laži su bile iskrenije od njihovih istina i tako je ispalo. Imamo srušen brak, a moju vezu su omalovažavali. Mi smo izgurali i ostali do kraja zajedno - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana Pavlović doživela je emotivni slom tokom svog obraćanja, pa je prolila reku suza.

- Nikad ne pustite druge da pričaju o vama, jer će stvoriti sliku koja nije takva. Mene u prvih šest meseci niko nije mogao da definiše i to mi govore da su ili glupi ili ljudi ili nemaju percepciju. Pokazala sam da nisam materijalista. Nisam lažno skromna, nego skromna i da delim. Ja sam vređala i trebalo je mnogo više da vređam. Nije mi žao što sam vređala. Jedini sam insektor koji je skinuo sve maske i ostali su golišavi ovde. Ja bih poručila svojoj podršci... Želim da se zahvalim za poklone, iako ništa nisam tražila. Neću tražiti da glasaju za mene jer ja kažem da ne pripadam ovde - plakala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.