AKTUELNO

Nažalost, jutros se naša poznata pevačica Mira Škorić suočila sa velikim gubitkom - preminula joj je, nažalost, sestra Biljana. Ona je za ovu tragičnu vest saznala jutros, a sestra joj je izgubila bitku s opakom bolešću u bolnici u kojoj se od iste i lečila.

Ovim povodom, pevačica Mira Škorić javno se oglasila povodom smrti njene sestre Biljane, poručivši:

- Ništa u životu vas ne može pripremiti na gubitak voljene osobe, niti umanjiti bol koji njihov odlazak ostavlja. Hvala svima na rečima utehe i porukama saučešća koje nam upućuju. Želja moje pokojne sestre, ali i cele porodice, jeste da njen ispraćaj protekne u miru, dostojanstveno, u krugu najbližih i daleko od očiju javnosti, kao što je i živela - napisala je između ostalog Mira na svom instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Mira je sa ponosom govorila o svojoj sestri. Jednom prilikom je za Kurir ispričala da joj je najupečatljiviji događaj iz detinjstva kada se posvađala sa Biljanom. Folk zvezda je tada istakla da se kasnije pokajala zbog svoje reakcije i naglasila da su njih dve veoma bliske. Naime, iz detinjstva najviše pamti kada se potukla sa sestrom za rođendan.

- Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je ona.

Autor: Nikola Žugić