AKTUELNO

Sada već bivša učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, proteklih deset meseci provela je u Beloj kući, te se njeno učešće, među publikom, smatra kao jedno od najturbulentnijih do sada. Naime, ona je tokom svog učešća uplovila u homoseksualnu vezu sa Bojanom Pavlović, koja je naletela na oštri sud njenih roditelja i najbližih, te su se tako, medijski ratovi njene porodice i njene devojke vodili mesecima.

Kako se i pisalo, Anđela je sasvim spontano uplovila u homoseksualnu vezu sa Bojanom Pavlović, koja u samom startu nije bila ni ozvaničena kao veza, ali se to nikako nije dopalo njenoj porodici koja je odmah reagovala, tj. izrazila je bunt prema istoj. Naime, oni su na samom početku dali sve od sebe da je odvoje od Bojane, a u prilog tome govore i njihovi postupci - poseta za Novu godinu! Kada su roditelji ušli u "Elitu", oni su žestoko ponizili Bojanu tom prilikom u nadi da će svoju ćerku, kako su oni pričali, vratiti na pravi put, što nije urodilo plodom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Anđelin brat, Đorđe, poslao joj je pismo u kom joj se direktno obratio, što je nju na trenutak potreslo i nateralo da zaplače, ali ne i da raskine vezu sa Bojanom. Pored tog saznanja, Anđela je za crnim stolom iznela detalje iz svog privatnog života, tj. života porodice, te se u više navrata njena majka oglašavala kako bi demantovala neke stvari, a krajnji rezultat bilo je pismo njenog oca koje je potpuno šokiralo naciju.

Foto: Pink.rs

Naime, Anđelin otac, Aleksandar, poslao joj je pismo za rođendan u kom joj je poručio da je njen pasoš, zbog celokupne situacije, ostavio nu Šimanovcima, te i da je se odriče, što je nju, takođe potreslo, te je nastavila svoj odnos sa Bojanom u nadi da će sa porodicom porazgovarati kada izađe.

Foto: Wikipedia.org, Pink.rs

Kako se bliži superfinalna noć, koja je zakazana za subotu, 13. jul sa početkom od 21 čas uživo na TV Pink, večeras je održano još jedno izdanje emisije "Finalna izbacivanja" u kojoj je Anđela izbačena, odlukom glasova publike, iz Elite i time zauzela 23. mesto u najgledanijem rijalitiju u regionu, ali i šire! Ona je odmah stupila u kontakt sa svojom majkom, Aleksandrom, u uživo programu, te se i rasplakala, ali i saznala da uprkos celokupnoj situaciji, da će njeni roditelji doći po nju u Šimanovce, što su i učinili.

Ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta, te smo uspeli da usnimimo prvi susret Anđele sa svojom majkom i ocem, a kako je to proteklo i o čemu su razgovarali, pogledajte u nastavku:

Takođe, ono što smo uspeli da uslikamo, jeste i momenat kada su Anđela i njeni roditelji rešili da krenu za Aranđelovac, te je sada već bivša učesnica "Elite" krenula sa roditeljima ka kolima, što možete pogledati u galeriji u nastavku:

Autor: Nikola Žugić