AKTUELNO

Goca kivna na Teodoru.

Gordana Džehverović je već nekoliko puta naglasila da je razlog njenog ulaska u Belu kuću da spere ljagu sa ćerkine karijere koju povezuju sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

A pored toga, ono što je zaprepastilo celu njenu porodicu jeste što je u rijalitiju "Zadruga" započela ljubavnu romansu sa Anđelom Rankovićem, a pritom je imala dečka. Ona se danas poverila Saški Karan koliko je tište problemi koje ima.

Foto: TvPink Printscreen

Mene boli moje dete, znam da nije takva, da ne može to da izdrži, da sE izje*e i da joj to neko plati. Niko ništa nije uložio, moje farmerice sam iscepala da joj sašijem za Kristijana Greja. Od ničega, napravila nešto za stajling. I sad odjednom plaćaju mi spot, ovo, ono. Plaćaju ku*ac. Onda se umeša njegova porodica, isto ga pljuju. Je*ote, kada je žena trebala da uđe u Zadrugu, zvala je, pričali na skajpu, divna žena, Saška i kaže "Princezo naša, izdržaćeš". Ali je*i ga. Ceo život ima neka isKušenja - žalila se Gordana Saški.

Foto: Printscreen Youtube

Goca je priznala i da je poprilično razočarana postupkom svoje ćerke, jer je prevarila svog dečka i samim tim uvredila njegovu porodicu koja ju je podržavala.

Pročitajte još: UHVAĆENI NA DELU! Dok su njih dvoje bili ZAGRLJENI, ostali zadrugari nonšalantno ŠETALI POLUGOLI po Beloj kući! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'