AKTUELNO

Obelodanila sve!

U emisiji 'Red Tv' voditeljka Anastasija Buđić u studiju je ugostila venčanog kuma Ivana Marinkovića, Geru, Jeleninu drugaricu Izabelu i Vesnu Bukilić Vendi. Izabela je otkrila šta misli o prevari koju je Jelena počinila svom suprugu, a potom i otkrila mišljenje Jelenine majke, ali i sestre o novonastaloj situaciji.

Foto: RED TV Printscreen

-Ja sam iznenađena zbog svega. Besna sam jednim delom na Ivana jer je izjavio neke stvari, kao za ključeve od stana. Ja ga i razumem jer je on te faze imao i sa Jelenom. Razočarao me jer je odmah tražio da mi predamo ključeve i ja i Jelenin prijatelj i da ih damo njegovom kumu Geri. Oni su sami insistirali da ključevi budu kod nas. Ovo je specifična situacija i teška tema. Nisam sa njima i ne znam šta da mislim - rekla je Izabela.

Ti njima jesi prijatelj obzirom da si vidno potrešena - rekla je Anastasija.

Foto: RED TV Printscreen

-Ja sam u šoku, u kontaktu sam i sa Jeleninom mamom i sestrom iz Amerike koje su isto šokirane. One su uz nju, mislim kao i svaki roditelji i porodica će uvek podržati svoje dete. Generalno je tu od samog starta njena porodica bila protiv te veze i protiv njega. Vidim da se vraćaju priče da je ona htela da priča sa njim o toj vsntelesnoj oplodnji, ali eto negde su uvek izbegavali - rekla je Izabela.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P