AKTUELNO

Indira Aradinović, poznatija kao Indi, i njen partner Zoran Marjanović, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, počeli su zajednički život.

Kako se saznaje, pevačica već uveliko živi kod njega u stanu, a ne razdvajaju se od trenutka kad su započeli vezu.Izvor blizak paru otkrio je da oni odlično funkcionišu, a Indi svog partnera ne ispušta iz vida.

- Indi i Zoran odlično funkcionišu, i emotivno i poslovno. Doduše, ona ga pritiska da joj što pre uradi nove pesme, pa ga drži na oku 24 sata. Svuda idu zajedno. Po ceo dan su na bazenu, a uveče u studiju. Prija im druženje i emocija koju su odlučili da jedno drugom pokažu nakon 20 godina poznanstva - kaže sagovornik.

Tim povodom oglasila se i pevačica.

Foto: Instagram.com

- Naš život se sastoji od stvaralaštva na polju muzike, od planiranja koraka vezanih za moju karijeru...Tu vrstu života smo otpočeli i jako nam lepo ide - rekla je Indi.

Podsetimo, nakon što je Kurir ekskluzivno uslikao pevačicu i kompozitora na jednom bazenu i otkrio njihovu ljubav, ovaj par pokušavao je da demantuje romansu, ali nisu dugo izdržali.

Na početku zajedničkog intervjua koji su dali za Kurir Aradinovićeva je govorila da je samo poslovna saradnja u pitanju, a nakon toga se u istoj izjavi izletela rekavši da su se emocije javile nedavno. Međutim, Indi je vrlo brzo odlučila da se o njihovom odnosu ne spekuliše, pa je svakodnevno počela da postavlja fotografije sa svojim izabranikom na društvene mreže.

Autor: Milica Krasić