AKTUELNO

Blogerka na ove zabrinjavajuće komentare nije odgovorila, a nije ih ni uklonila sa društvenih mreža.

Svakako najpoznatija srpska bolgerka, Zorana Jovanović Zorannah, hladne zimske dane provodi u sunčanom Majamiju, što je i pokazala fotografijama na društvenoj mreži Instagram.

Ona svakodnevno obaveštava fanove o tome šta radi tokom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, te je objavila i fotografije sa plaže.

Iako je možda blogerka želela da pokaže svoju vitku figuru, to se nimalo nije dopalo njenim pratiocima.

Naime, mnogi su komentarisali kako je Zorana previše mršava i molili su je da ne mršavi više, več da ostane takva kakva jeste.

Super si, ali mnogo mršava, čini mi se da nisi bila takva, ili se varam? - napisao je jedan pratilac, a drugi se nadovezao:
Prelepa, ali fali još kilograma. Radi na tome. Lepotica si, ali premršavo izgledaš... Na ovoj fotografiji izgledaš veoma ružno, sve kosti ti se vide.

Bilo je i onih koji su bili oštriji prema Jovanovićevoj.

Jedi malo ženo! Anoreksična, povratka nema. Jedi molim te nemoj se pokvariti jer si savršenaaa molim te. Rebra joj se vide - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

Ipak, Zorana na ove zabrinjavajuće komentare nije odgovorila, a nije ih ni uklonila sa ove društvene mreže.

Kako je sama nekoliko puta naglasila, ne pridržava se rigorznih režima ishrane, već tvrdi da je oduvek imala manekensku građu.

Autor: M. Đurović

#Blogerka

#Zorana Jovanović Zorannah

'