AKTUELNO

Bivši dečko Milice Todorović Lazar Granić molio je Sandru Afriku da ga pomiri sa pevačicom.

Kako domaći mediji saznaju, on je nedavno bio na Sandrinom nastupu u Novom Sadu, gde joj je u pauzi između dva bloka prišao i zamolio da mu reši problem sa njegovom bivšom devojkom, a njenom koleginicom.

Foto: PINK.RS/INSTAGRAM.COM/lazargranic/Pink.rs/Z. Veljković

Situaciju je prepričao očevidac koji se tom prilikom zadesio na licu mesta:

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - priča naš sagovornik.

Foto: Instagram.com

Naša saznanja potvrdila je Sandra kada smo je pozvali za komentar. - Tačno je da je bio na mom nastupu, ali ne bih ja da se petljam u tu priču. Neka oni završavaju šta imaju bez mene - bilo je sve što je rekla. Milica je nedavno progovorila o raskidu sa manekenom i otkrila da li je prebolela isti.

- Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo da bi preraslo u neku ljubav. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar - istakla je Milica tada za medije.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; INSTAGRAM.COM

Autor: pink.rs