AKTUELNO

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan godinu 2020. pamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu.

Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

Aleksandar je jedva ostao živ jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija se izmakla kontroli.

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška tada za domaće medije.

Srećom on se nakon peha oporavio i vratio normalnom načinu života. Saška i njen suprug Aleksandar uživaju u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a iako se dosta nagađalo da ćemo pevačicu opet videti u nekom rijaliti programu, to se ipak nije desilo.

Autor: pink.rs