AKTUELNO

Čuveni pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja žena, modna kreatorka Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše.

O njihovim naslednicima, ćerki Đini i sinu Kanu, u ovom periodu se i te kako priča, a oboje izbegavaju da daje izjave na temu razvoda roditelja.

Foto: Instagram.com, pink.rs

Đina je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama jako aktivna. Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

- Na TikTok-u radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe - istakla je prvo.

- Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji "Praktična žena".

Foto: TV Pink Printscreen, Printscreen Instagram/djinadzinovic

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

- Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago - objasnila je Harisova ćerka tada.

Kako je bila navela, još uvek ne pokazuje preterano interesovanje ni za pevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.

- Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima. Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak - govorila je Đina Džinović na kraju.

Autor: pink.rs