AKTUELNO

Oglasio se na Instagramu.

Otkako je obelodanjeno da je Kija Kockar, zakonita supruga Slobodana Radanovića, uplovila u vezu sa izvesnim Andrijom Lazovićem, domaća javnost pomno prati svaki potez ovog Budvanina na društvenim mrežama, gde je više nego aktivan.

Foto: Kobra/Instagram

Dečko učesnice "Zadruge" svojim objavama često pokreće lavinu komentara vernih gledalaca najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, što mu je još jednom u nizu pošlo za rukom.

Andrija je, naime, objavio svoju staru fotografiju sa plaže i emotikonima, kojima je upotpunio svoju objavu, nagovestio da je doneo odluku da što pre otputuje na neku daleku destinaciju i uživa na nekoj od egzotičnih plaža, a njegovim pratiocima za oko je zapala još jedna stvar.

Foto: Instagram

Osim pogleda koji su bili uprti u njegovo golišavo telo, mnogi su zapazili i tabloid koji je Andrija tada prelistavao, čiju naslovnicu krasi naslov "Tajna veza". To je, kao što se i očekivalo, pokrenulo brojne spekulacije, a jedan od korisnika upitao je Andriju da li je pomenuti naslov vezan za njega. Međuitim, bio je uskraćen za odgovor.

Budući da je u pitanju staro izdanje tabloida, objavljenog još letos, jasno je da se ovaj naslov ne odnosi na Kijinog dragog, a da li će na put koji je isplanirao povesti i Slobinu ženu po njenom napuštanju rijalitija ili će, pak, za letovanje naći neko drugo društvo, ostaje da se vidi.

Foto: Instagram

D. T.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'