AKTUELNO

Svako ko prođe Dedinjem, ne može a da ne obrati pažnju na predratnu kuću smešetnu odmah pored "Kuće cveća" u kojoj počivaju Tito i Jovanka Broz, a malo ko zna da pripada čuvenoj pevačici

U poznatoj ulici u Beogradu gde se nalaze brojne vile, a njihovi stanari su političari biznismeni i brojne druge javne ličnosti, izdvaja se i dom naše čuvene pevačice narodne muzike Vere Matović.

Vera je pre deceniju i po kupila predratnu vilu smešetnu u blizini današnjeg muzeja Jugoslavije, koju je potpuno renovirala. U njoj pevačica živi sa suprugom Ratomirom Racom Matovićem, a oboje su strastveni ljubitelji antikviteta i umetničkih slika.

Foto: TV Pink Printscreen

Vera i Ratomir poseduju neke od najvrednijih umetničkih dela, a retki su oni koji su unutrašnjost njihovog doma imali prilike da vide. Pevačica je odlučila da nikada ne pusti medije u svoj dom, ali uprkos tome mi vam donosimo neke od fotografija čuvene vile i njenog izgleda,

Foto: Pink.rs

Godinama se priča da je vrednost Verine vile čak četiri miliona evra i da se ubraja u jedne od najskupljih nekretnina na domaćoj estradi.

Kako se može videti, Matovići su sredili i dvorište te se u njemu nalaze veoma skupocene biljke, što celokupnom izgledu vile daje još veći luksuz.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, popularna pevačica pored luksuzne vile na Dedinju, poseduje još jednu lukusuznu nekterninu za koju javnost do skora nije znala.

U pitanju je nekretnina na Trošarini u blizini Torlaka, na dva sprata, sa ogromnom terasom i visokom ogradom, a ova nektenina bukvalno izgleda kao dvorac.

Autor: Darko Tanasijević