AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

- Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Stanislav Krofak, koji je progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanislave, kako komentarišeš sve ovo što se dešava i to što svi misle da Miona ima emocije prema tebi? - upitao je Darko.

- Ona je za mene završena priča. Mislim da je Miona kako bi se oprala od prevare rešila da nakon mog ulaska mene pljuje, da ne bi ispalo kao da nam je veza bila idealna. U hotelu smo pričali devet sati, jasno je iz svega da nam je veza bila bez problema. Meni takva osoba ne treba, i da je volim najviše na svetu, ne bih opet sa njom bio - kazao je Stanislav.

- Miona često ističe da će se napolju ponovo vratiti u staru formu, sređivati i biti ponovo ona ista, mnogi misle da se tebi time obraćala - kazao je Darko.

- Moguće je, ali mene to ne zanima. Ona je meni u hotelu i sama rekla da sam s drugim stavom ušao, da bi bilo drugačije. Ša treba da mi bude zahvalan. Ona je moja prošlost, jer da sam hteo da je vratim, uspeo bih - kazao je Stanisav.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog čega ona čuva burmu? - upitao je Darko.

- Nije mi jasno. Ona je u hotelu s ruke na ruku premeštala burmu, a onda je došla i rekla ovde da ne može da je skine. Imam više stvari koje vidim, koje bi narušile njenu vezu sa Ša. Prvo od pogleda, često me gleda. Ona je srozala svoje samopoštovanje. Isto tako i on, koji je češka, pravi tikvice... - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Snežana Zindović