AKTUELNO

Oštro!

Sinoćnja subota bila je veoma burna i obeležile su je brojna dešavanja, a jedno od njih bila je emisija ''Pitanja starih učesnika''. Učesnici koji su napustili Belu kuću postavljali su intrigantna i škakljiva pitanja trenutnim ukućanima. 

Vanja Živić prva je bila na redu da ispituje takmičare. Neki od njih bili su voljni da mirno odgovore, a neki su joj žestoko uzvratili uvredama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica odlučili su se za neprijateljski pristup, stoga stupili smo u kontakt sa Vanjom, kako bi prokomentarisala njihove izjave na njen račun.

- Mene ne mogu da dotaknu opaske i doskočice dvojice rogonja. Slatko sam se ismejala, vrlo zanimljiva noć. Oni da znaju nešto, sredili bi sebe i svoje živote. Svakako ću ih vrlo rado dočekati u finalu i nazdraviti sa njima - kazala je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dotakla se i Nenada Aleksića Ša.

- A Šaki, pa šta će? Svestan je svega, znam ja to odavno. Kada pobesni priča baš realno, onako kako i jeste. Ja ga gotivim baš, kao i Mionu, nemam ništa protiv da veruje u bajke. Videće i sam kada bude izašao šta je i kako, nije mali. Biće sam pao, sam se ubio - rekla je Živićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Iva Stanković