AKTUELNO

Popodne koje će dugo pamtiti.

I ovaj dan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" ukućani su započeli uz pismo Velikog šefa, nakon što je obezbeđenje ušlo u Belu kuću i zaključalo vrata spavaće sobe kako stanari ne bi spavali preko dana, zbog čega su ove nedelje i kažnjeni sa po hiljadu dinara.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u dve grupe. Tako da će svako od vas biti deo neke od te dve grupe. Budite mudri. Nemojte donositi odluke na prvu lpotu. Neka jedna grupa nakon podele sedne sa jedne strane stola, a druga sa druge strane - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije, kroz drugo pismo, Veliki šef obavestio je svoje stanare da je potrebno da odaberu imena i kapitene za svoje timove. Ukućani su odlučili da se podele u timove pod nazivom "Ajkule" i "Pirane".

Foto: RTV Pink

Posle podele u "Zadrugu" je ušla voditeljka Rada Radenović sa specijlanim gostima, pevačicom Darom Bubamarom i voditeljem i urednikom emisije "Premijera" Ognjenom Nestorovićem.

Sigurna sam da će ovo biti poseban dan iz više razloga, pre svega jer imamo specijalne goste, moj kolega Ognjen danas sa nama i specijalna gošća Dara Bubamara - rekla je voditeljka Rada Radenović.

Foto: RTV Pink

Delimo se u dve grupe. Čućete početak svake numere. Ko prepozna mora jaje da razbilje o glavu. Jedan poen dobija ekipa koja pogodi izvođača, dva poena dobija ekipa koja pogodi i izvođača i ime pesme - objasnio je ukućanima pravila igre Ognjen Nestorović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo, kao i ko je pobedio u ovoj igri možete pogledati u donjim video-klipovima koji se nalaze u nastavku.

Autor: S. Kuvekalović

#Dara Bubamara

#Rijaliti Zadruga

'