AKTUELNO

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Vest o njihovoj vezi iznenadila je mnoge, a pevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podelila kako uživa sa njim.

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci. Zoran je pre par dana rekao da mu je Indi "prirasla srcu" i da je "ponosan na nju", dok ona navodi da je njega "lako voleti".

Iako je vest o njihovoj vezi mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Foto: Instagram.com

Inače, kako saznajemo od izvora bliskom pevačici, Indina majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

- Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - rekao je izvor blizak porodici Aradinović za "Blic" i nastavio:

Foto: Instagram.com

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi predložena je bila za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, o kojem godinama bruji javnost.

Autor: M.K.