AKTUELNO

Niko nije očekivao da će se to desiti.

Nakon što jutros nisu ustali iz svojih kreveta kada se čula muzika, a s obzirom na to da već danima zadrugari vole da se izležavaju, danas nakon buđenja, stiglo je pismo Velikog šefa, a tada je u Belu kuću ušlo i obezbeđenje najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga"

Foto: RTV Pink

Ukućanima nije odmah bilo jasno šta se dešava, jer obezbeđenje nije ušlo praznih ruku. Miki Đuričić, koji trenutno umesto Miljane Kulić čita pisma, rekao je stanarima da ima veoma vazne informacije da im saopšti.

Dragi zadrugari, dobro jutro! Prijatan i ugodan dan vam želimo - pisalo je u pismu Velikog šefa!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Obezbeđenje je nakon pregledane spavaće sobe, vrata iste zatvorila lancima i katancem, a zadrugari su bili iznenađeni, jer ovo sigurno nisu očekivali. U sobi je u tom trenutku spavala Nadžeda Biljić, a nakon što je ona probudila ponovo je ušlo obezbeđenje i na kratko otključalo vrata. Posle izlaska pevačice iz spavaće sobe, ista su ponovo bila zaključana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Razvlačite se po krevetima do tri sata! Pogledajte na šta liči kuhinja! Je l' vas nije sramotra?! E baš volim! Treba da nas zaključaju sve! - vikao je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Svi su u šoku, znači! - kratko je izjavila Andrijana.

Ovo je sprečilo zadrugare da se vrate u krevete i da nastave da se izležavaju i spavaju, a kako će se ponašati ubuduće, ostaje da vidimo.

Kako je izgledalo buđenje ovoga jutra, nakon koga je većina zadrugara ostala u svojim krevetima, kao i kako je izgledao trenutak kada je obezbeđenje zakljućalo spavaću sobu, pogledajte u video-prilozima u nastavku.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'