AKTUELNO

Netremice je gledao u nju!

Ljubica Mirković, četrnaestogodišnjakinja iz Nikšića, u ovoj drugoj emisiji petog kruga "Pinkovih zvezdica" rešila je da prva pesma kojom će se predstaviti bude "Kao nikad, kao nekad" Milana Stankovića, jednog od članova žirija. Upravo on se i podigao tokom njenog nastupa, kao i Goca Tržan i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma "Try" koju u originalu izvodi pevačica Pink, oduševila je Gocu Tržan koja je obožava. Na sceni sa Ljubicom bili su i plesači, a ona je dala sve od sebe da podigne i ostale članove žirija. Međutim, u tome nije uspela u potpunosti, s obzirom na to da Leontina nije dala svoj glas, te ćemo je videti ponovo u baražu.

I dalje nije popravljeno ono što sam rekla. Pričaš neprobijenog glasa. Ova pesma ne može ovako da se peva, neubedljivo i tiho. Pogotovo ne te dubine. Moraćeš da radiš na tome - poručila joj je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko se lepo smeješ i toliko si draga devojčica. I visoka si, crna Marijana, nismo mi patuljci, oni su džinovi! - obratila se Goca Marijani, a onda nastavila - Jesi viknula nekad na nekog? Molim te, to mora da izađe iz tebe da bi imala pevanje. Meni si se ti dopala, slažem se da fali, ali i dalje mi se sviđaš - rekla joj je Goca.

Foto: Televizija Pink

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'