AKTUELNO

Spremila se da pokaže šta ume!

Treća takmičarka po redu u večerašnjoj drugoj emisiji petog kruga "Pinkovih zvezdica" bila je Sara Milivojević iz Brčkog. Prva pesma kojom se ona predstavila je "Sarajevo" koju izvode Frajle, a uspela je da podigne Milana Stankovića, Jelenu Tomašević i Sergeja Ćetkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma "Zauvijek moja" koju u originalu izvodi grupa "No name" bila je Sarin izbor, a uz nju je imala spremljen kostim, koreografiju kao i plesače kako bi sve izgledalo savršeno. Na kraju je dobila četiri stolice, obzirom da je Leontina dala svoj glas, dok je Goca Tržan ostala dole.

Lepo je ona ovo iznela, samo kao da se malo stidi. Lepo si stilizovana. Nismo ovo do sad imali u Zvezdicama, čini mi se da je sad bila malo bolja kontrola glasa. Meni si bila dobra - poručila joj je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Isto kao i sa prethodnom takmičarkom, nije ništa odskočilo. Sad si već u petom krugu i nemaš šta da rizikuješ. Malo nečega treba tu, malo srca, duše, malo rizika - rekla joj je Goca

Foto: TvPink Printscreen

Meni se sviđa tvoj trud, tvoj osmeh i sve vreme si tu spremna i srećna što si na sceni i taj stav mi se sviđa, ali i pored te koreografije i te teatralne pesme, ovo nije bilo impresivno za peticu. Ja ne znam koji drugi savet da ti dam, osim da biraš pesme koje leže tvom senzibilitetu i to će biti to - siguran je bio Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'