AKTUELNO

On je jedna od retkih javnih ličnosti koje su uspele da sačuvaju svoju privatnost.

Najveća muzička zvezda na prostoru bivše Jugoslavije Zdravko Čolić održao je u subotu još jedan koncert u subotičkoj Hali sportova pre oko 5.000 ljudi.

Iako Subotica važi za grad u kom je najteže razgaliti publiku, Zdravku je pošlo za rukom da pokrene sve svoje obožavaoce.

- Kažu da je Subotica težak grad za koncerte. I jeste možda malo, ne znam zašto, ali ja sam ovde pevao često - objasnio je pevač.

On uveliko priprema novi album van granica naše zemlje.

Foto: YouTube screenshot

- Polako idemo s tim. Pesme koje će biti na njemu oradiću u sledeća tri do četiri meseca - otkrio je Čolić za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatima u regionu.

Zdravko je jedna od retkih javnih ličnosti koje su porodicu uspele da sakriju od medija koji danas sve prate.

- Ja sam počeo u neko vreme koje potpuno bilo drugačije, a rodio sam se u gradu u kojem čak i nije bilo lepo da se previše ističeš i previše pojavljuješ i verovtano je i to zato i kod nas koji smo iz Sarajeva došli ostalo kao jedna premisao u jednom zaključku da je važno biti normalan i živeti i družiti se sa svojom rajom, a da mimo svoje profesije nije važno biti u medijima. Pre nije ni bilo toga, a sada svako pravi svoje lepe priredbe, godišnjice, promocije - objasnio je Čola.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu emisije "Premijera", možete je pogledati u repriznim terminima na televiziji Pink večeras u ponoć, kao i sutra, u utorka, od 11 i 15 časova.

Autor: V. T.

#Porodica

#Premijera

#Zdravko Čolić

#emisija

#pevač

'