AKTUELNO

Učesnik najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima pobrao je sve simpatije i reči hvale poznatog pop pevača.

Ljuba Stanković iz Beograda ima samo pet godina, a već je, zvahvaljujući svom vanserijskom muzičkom talentu i harizmi stekao ogroman broj fanova širom regiona, koji svakog petka na Televiziji Pink prate "Pinkove zvezdice", najpopularniji muzički šou na ovim prostorima.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Njegovim obožavaocima priključile su se i brojne javne ličnosti, koje su oduševljene talentom dečaka koji ima samo pet godina, a komplimente na Ljubin račun rešio je da uputi i jedan od najpopularnijih pop pevača na ovim prostorima Saša Kovačević.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubin nastup u emisiji "Amidži šou" oduševio je čitav region, pa tako i mladog pevača, čiju je pesmu "Živim da te volim" u emisiji Ognjena Amidžića otpevao učesnik "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Kovačević je snimak Ljubine interpretacije svog hita podelio sa fanovima na Instagramu i uputio mu komplimente na račun njegove interpretacije ove zahtevne pesme.

Veliko bravo za mog malog kolegu Ljubu - napisao je oduševljeni pevač, čiji su fanovi na Instagramu, takođe, bili fascinirani nastupom Pinkove zvezdice.

Ljubin nastup iz emisije "Amidži šou" pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'