AKTUELNO

Marko Stojković, naslednik fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, poznat je svima onima koji ga prate na društvenim mrežama po životu na visokoj nozi koji vodi.

Ipak, čini se da je Marko sada nadmašio samoga sebe budući da je fotografisao meni jednog kebab restorana, po svemu sudeći aludirajući na to da je za ovaj delikates izdvojio preko 4.000 dinara.

Korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, zapitali su se "da li je realno dati 35 evra za sendvič", dok su drugi isticali da "ne znači da je kupio ukoliko je slikao meni", ali i da "se svako ispruži koliko je dug", odnosno "ko ima taj i daje", a posle poraza nizali su se komentari "Trebalo je naše fudbalere da hrani ovim sendvičem, nešto bi i postigli", "Preselo mu..."

Foto: Instagram.com

Podsetimo, proslavljeni fudbaler, fudbalski trener, selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, decenijama je u skladnom braku s lepom Snežanom, s kojom ima troje dece - Anju, Andreu i Marka.

Reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu, pošto su protiv Danaca igrali 0:0, osvojivši jedan bod koji im nije bio dovoljan da se plasiraju u osminu finala. Orlovi su zauzeli poslednje mesto u grupi sa osvojenih 2 boda.

Autor: Nikola Žugić