AKTUELNO

Danima unazad govorilo se o, kako ukućani govore, skandaloznom ponašanju Marka Janjuševića Janjuša prema Aneli Ahmić, zbog kog je ona, kako i sama kaže, juče abortirala njegovo dete.

Juče ujutru, Aneli Ahmić imala je zakazan abortus, što je ekipa portala Pink.rs ispratila, te smo izveštavali o detaljima istog, nakon čega se Aneli vratila u Belu kuću, a Janjuš je sve vreme sedeo pored nje, plakao i u par navrata hteo da je zagrli, što ona nije dopustila.

Foto: Pink.rs

No, međutim, samo dan kasnije, tj. danas, tokom glasanja za najveće razočaranje, Janjuš je dao sve od sebe da svu krivicu za novonastalu situaciju svali na Ahmićevu, zbog čega je ona zaurlala na njega, što možete pogledati detaljnije u linku u nastavku:

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa bivšom učesnicom "Elite", Vanjom Živić, koja je za naš portal prokomentarisala ovu situaciju:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Katastrofalno ponašanje jednog "zrelog" muškarca koji je pre svega roditelj... Nula empatije, saosećajnosti, podrške prema Aneli u ovako teškom trenutku i za nju i njenu porodicu. Rekla sam negde da mi je apsolutno negde jasno da je svestan da nema šta da joj pruži napolju, mislim na sigurnost što se tiče i nje i deteta koje bi se rodilo jer je, nažalost, zavistan od svoje bivše žene što se tiče stambenog pitanja, ali to svakako ne amnestira ponašanje koje u najmanju ruku trebalo da bude ljudsko prema ženi koju je govorio da voli i sa kojom je radio na potomstvu i planirao zajednički život, pa čak ni u trenutku kada je donela odluku kako god zvučalo, moje mišljenje je da je možda i bolje tako. Proći će sve ovo, ona je jaka i mlada žena kojoj će Bog ja sam sigurna podariti osobu i koju zaslužuje i naravno Nori brata ili sestru kada za to bude došlo vreme. Sa moje strane apsolutna podrška za nju kako od početka rijalitija, tako i sada i uvek.

Foto: Pink.rs

Kako će se na dalje odvijati ova situacija, ostaje nam samo da ispratimo.

Autor: Nikola Žugić