AKTUELNO

Evo o kome je reč!

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović uživa u ljubavi sa Vanjom Bogdanović, a nekada su kolale priče da je bio u emotivnoj vezi sa ćerkom Mileta Kitića i Marte Savić - Elenom Kitić.

Foto: Tanjug AP/Marco Alpozzi/LaPresse

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - tvrdio je izvor za domaće medije, pa nastavio:

- Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je pre bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vreme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gde god se pojavi, što je nekada umara - tada je neimenovani izvor rekao domaćim medijima.

Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u sve.

Foto: Instagram.com

RASKID, PA POMIRENJE

Sadašnja devojka Dušana Vlahovića, Vanja Bogdanović rodom je iz Beograda, dok se sa Vlahovićem zna ceo život. Njihova romansa počela je nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a kako navode domaći mediji, još se i njihovi roditelji druže.

Pre nego što su se sada zvanično pomirili, Dušan i Vanja prethodno su imali kraću romansu, nakon koje su opet ostali prijatelji. Dušan je otputovao za Italiju, život i obaveze su ih razdvojili, ali ih je sudbina nedavno opet spojila na Ibici, pisali su mediji.

Foto: Instagram.com

U aprilu ove godine svima je postalo jasno koliko se vole, kada fudbaler lepšoj polovini na Instagramu čestitao rođendan i uz zajedničku sliku napisao “Volim te”. P

Vanja je, inače, ćerka Milana Miška Bogdanovića, poznatog sportskog biznismena.

Autor: Nikola Žugić