AKTUELNO

Provela utorak veče sa ukućanima najgledanijeg rijaliti-programa ikada!

Ove nedelje gošća rijaliti programa "Zadruga" bila je pevačica Jelena Kostov koja je ukućanima pevala za vreme žurke i stanarima priredila odličan provod uz domaće aktuelne hitove zajedno sa Pinkovom zvezdom Mlađanom Tošovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je sjajnom provodu došao kraj, a poznata pevačica izašla iz "Zadruge", ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs; kontaktirala je Jelenu Kostov koja nam je odmah prenela svoje prve utiske nakon provoda.

Foto: Promo/Nemanja Novaković

Moram priznati da mi je to bio jedan o najzanimljivijih nastupa, a provod je bio i više nego dobar, što govori i vreme do kada je trajala žurka. Oduševljena sam kako su me dočelaki zadrugari, s obzirom na to da je mali broj ljudi unutra koje znam privatno - priča Jelena Kostov i dodaje:

Foto: RTV Pink

Drago mi je da su svi bili veseli i da su đuskali, a najviše me raduje što su tražili više puta da pevam svoje pesme. Definitivno su bili najveseliji Nadežda Biljić, Sloba Radanović, Milan Milošević, Sara Reljić, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija - izjavila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Mi smo od Jelene Kostov tražili i odgovor na pitanje kako se njoj, kao nekome ko je proveo više sati sa omiljenim učesnicima ubedljivo najgledanijeg rijaliti-programa u istoriji u ovom delu Evrope, čine zadrugari.

Foto: Promo/Nemanja Novaković

Ne deluje mi da su u tako lošim odnosima, svi oni koji se tako svađaju. Možda bili samo malo više raspoloženiji, zato što su nakon dužeg vremena imali žurku - zaključuje Jelena Kostov.

Autor: S. Kuvekalović

#Jelena Kostov

'