AKTUELNO

Svako bi mu pozavideo!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sa suprugom Snežanom ima troje dece. Njegove prelepe ćerke Anju i Andreu svi znaju, a pored njih dve on ima i sina Marka.

Foto: Univerzum HD Media/N.M.

Naime, za Markom Stojkovićem devojke lude, a naslednik fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, podelio je jednom prilikom na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se i te kako pričalo.

Marko Stojković godinama živi na relaciji Amerika - Britanija, a jedna od njegovih objava na Instagramu je iznenadila sve.

On je tada pozirao sa novim kućnim ljubimcem - malim belim tigrom.

Piksijev sin slikao se tokom igranja sa ovom životinjom, a poruka ispod ove njegove objave bilo je na pretek.

Sin čuvenog sportiste je, inače, diplomirao menadžment na jednom od prestižnih fakulteta u Londonu, a na društvene mreže je svojevremeno postavio fotografiju sa dodele diploma.

Podsetimo, Anja Stojković Valente, ćerka fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, porodila se nedavno i na svet donela četvrto dete. Ona i njen partner imaju tri ćerke, a nedavno je na svet donela sina.

Anja Stojković i Igo Valente sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu, a nakon toga slavlje sa brojnim zvanicama je nastavljeno u popularnom prestoničkom restoranu. Među prijateljima bili su i pevači, voditeljke kao i sportisti.

Starija ćerka Dragana i Snežane Stojković, porodila se 2022. godine i na svet donela naslednicu koju je željno iščekivala i koju je nazvala Sijena.

Autor: Nemanja Šolaja