AKTUELNO

Edita Aradinović važi za jednu od trenutno najpopularnijih pevačica, a u skladu s tim je i cena njenog nastupa. Kako saznaju mediji od izvora s kojim je kontaktirao menadžer pevačice, ako želite da Edita peva na vašem veselju, za samo sat vremena morate da izdvojite 7.000 evra.

- Spremam svadbu, moja žena je imala veliku želju da, osim benda koji će biti zadužen za atmosferu tokom slavlja, imamo i nekog poznatog izvođača. Dugo smo razmišljali ko bi to mogao da bude, a onda smo shvatili da smo se upoznali na Editinom nastupu u Beogradu i da generalno volimo njene pesme i njen glas. Kad smo se dogovorili da to bude ona, nazvali smo ljude koji se bave organizacijom njenih nastupa i dobili odgovor koji nas je malo šokirao. Za sat vremena 7.000 evra. Što je mnogo, mnogo je, pa smo brzo odustali od te ideje - rekao je budući mladoženja.

Foto: TV Pink Printscreen

Edita nije odgovarala na pozive. Inale, ona nije jedina zvezda koja traži mnogo novca za nastup. Većina mladih izvođača takođe traže astronomske sume, ali mnogi imaju više hitova i više godina staža od Aradinovićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs