AKTUELNO

Silvija Nedeljković, poznata pevačica i bivša takmičarka u "Zvezdama Granda", vratila se na scenu kroz platformu TikTok.

Silvija, koja je napustila Srbiju nakon udaje za fudbalera, sada deli video snimke na kojima peva, a fanovi su oduševljeni njenim povratkom. Silvija Nedeljković je bila jedna od najomiljenijih takmičarki u "Zvezdama Granda". Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima. Promene u njenom izgledu i životu, kao i njen odnos sa publikom, privlače veliku pažnju.

Foto: Instagram.com

Pevačica se još nije javno oglasila o svom povratku na scenu. Međutim, njena aktivnost na TikToku i interakcija sa fanovima pokazuje da joj je druženje sa publikom nedostajalo. Tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", kružile su glasine da je Silvija u vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali ove navode, paparaco fotografije su ukazivale na to da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

@silvija.nedeljkovic

#beograd #dzej #sirimoljubav💛💛 #silvijanedeljkovic #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvideo #zeljecestitkeipozdravi #viralvideo #foryoupage❤️❤️ #tiktok #fypシ゚viral

♬ original sound - Silvija Nedeljkovic

Umesto da potvrdi vezu sa Stevanovićem, Silvija se udala za bivšeg golmana Crvene zvezde, Sašu Stamenkovića, i napustila Srbiju. Njen povratak na scenu, iako virtuelan, izazvao je veliko oduševljenje među fanovima.

Autor: pink.rs