AKTUELNO

Regionalna muzička zvezda, Saša Matić, objavio je danas da su karte za njegov nestrpljivo očekivani koncert, koji će se održati 8. marta 2025. godine u Beogradskoj Areni, puštene u prodaju. Ovo će biti jedan od najvećih solo koncerata ovog popularnog izvođača u poslednjih nekoliko godina.

Koncert u Beogradskoj Areni obećava spektakularan doživljaj za sve fanove Saše Matića, sa setom koji će uključivati njegove najveće hitove kao što su "Maskara", “Idemo anđele”, "Kad ljubav zakasni", “Ti i ja” i mnoge druge. Pevač je izjavio da priprema posebne iznenađenja i goste, te da će ovo biti koncert za pamćenje. Pored toga, najavio je da će tokom jeseni objaviti novi album koji priprema u saradnji sa Telekomom Srbije.

Foto: promo

Karte su dostupne za kupovinu na svim zvaničnim prodajnim mestima, kao i online putem sledećih platformi: ticket.rs, efinity.rs,gigstix.rs. Fanovi se pozivaju da svoje karte obezbede na vreme, s obzirom na to da se očekuje veliki interes.

Saša Matić, poznat po svojoj emotivnoj izvedbi i jedinstvenom glasu, ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg događaja.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Ovo je prilika da se ponovo povežemo sa publikom na način koji je samo muzika sposobna. Očekujem vas sve u Areni, biće to veče za pamćenje - rekao je Matić za medije.

Autor: pink.rs