AKTUELNO

Kristina i Dragana su presrećne zbog još jednog deteta u njihovoj porodici.

Nataša Bekvalac porodila se danas nešto posle 16 časova na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela ćerku Katju.

Njen suprug i ponosni tata bio je sve vreme tokom porođaja uz nju, a kako portal Pink.rs saznaje, sve je prošlo u najboljem redu.

Foto: Printscreen Instagram

Osim njega, sa Natašom u bolnici bila je i njena najstarija sestra Dragana, koja je čim je čula vesti o rođenju još jedne setričine otvorila šampanjac i proslavila sa osobljem bolnice i prijateljima, što se može videti u snimku koji je objavila na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

- Postala sam tetkača još jednog anđelaaaa... Rodila se Katjaaa... Čestitam, mama i tata! Volim vas puno! Živei! - napisala je ona u okviru objave, pa su komentari sa čestitkama počeli da se nižu na njenom profilu.

Foto: Printscreen Instagram

I srednja sestra Bekavalac, Kristina, pohvalila se na Instagramu ovom vešću objavivši neobičnu fotografiju.

Foto: Printscreen Instagram

- Postala sam tetkaaaaaaaaaaa! Moja Nataša keva po drugi put! Čestitamo! - napisala je ona, pa u i njoj počele da pristižu čestitke.

Kako je portal Pink.rs saznao od izvora bliskog novopečenoj mami, slavlje će biti organizovano u Čeneju, u novom domu ovog para, ali njene sestre očigledno nisu mogle da dočekaju da se svi okupe da bi proslavile ovaj događaj.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: EVO SVIH DETALJA: Luka PRISUSTVOVAO NATAŠINOM POROĐAJU, a ovde će biti upriličeno SLAVLJE! (FOTO)

Podsećanja radi, ovo je Natašina druga ćerka, a prvu, Hanu, dobila je iz braka sa Danilom Ikodinovićem. Bekvalčeva se za Luku Lazukića udala krajem septembra prošle godine, samo nekoliko meseci posle razvoda od Ljube Jovanovića.

Autor: V. T.

#Dragana Bekvalac

#Kristina Bekvalac

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'