AKTUELNO

Velika životna ispovest čuvene srpske Pink panterke kod novinara Nemanje Vujičića

U novom izdanju sve popularnijeg podkasta ''Na liniji života sa Nemanjom'' koji se emituje na portalu Pink.rs i Jutjub kanalu, gostovaće intrigantna Olivera Ćirković, spisatljica, slikarka i bivša osuđenica i članica međunarodne organizovane kriminalne grupe ''Pink panteri''.

Ona će sa Nemanjom Vujičićem pročešljati sva dešavanja iz burne prolosti, progovoriće o kriminalnoj organizaciji, hapšenju, vremenu koje je provela u zatvoru, a otkriće i do sada manje poznate detalje pljački u kojima je učestvovala.

Foto: Pink.rs

Voditelj i autor ovog podkasta oglasio se na društvenoj mreži Instagram i uz njegovu najavu, uputio Oliveri neverovatne reči nakon njihovog razgovora:

Toliko harizme, ženstvenosti, smelosti, hrabrosti, iskustva i energije leži u ovoj ženi. Neverovatna je. Mogao sam pričati sa njom satima i to bi bilo malo. Hvala na poverenju draga!

Budite večeras od 20 sati uz portal Pink.rs i naš jutjub kanal i saznajte sve što do sada niste znali o ženi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

Olivera je, izmeđuostalog do tančina opisala svoj boravak u zatvoru i naglasila da tako nešto ne bi poželela ni najgorem neprijatelju.

Autor: Milan Mitić