AKTUELNO

Iskrena!

Voditelj Darko Tanasijević je porazgovarao sa Mionom Jovanović koja je otkrila sve o svm odnosu sa Ša, a potom i priznala da li može doći do pomirenja sa Stanislavom.

Miona da li si očekivala da će se ponovo intnzirati sukob Stanislava i Nenada? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta je sada bilo problem, Stanislav je svaki put kulirao, a sada je došao odmah. Meni je jako bilo čudno, Stanislav sve češće ispada iz šina. On je tu već četiri meseca, nije to kao što je zamišljao. Voleo bih da je duži rijaliti da se vidi stvarno ko je kakav. Kada se desi da Ša ima sukob ili se nervira, on sedi i smeje se. Ne znam - rekla je Miona.
Stanislav je uvek govorio da ga ne interesujete ni ti ni Ša, čemu onda ovakve reakcije? Da li ispada onda da ga sve vreme interesujete, ali potiskuje to u sebi? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, on je skočio na Ša ni zbog čega. Ša je negde u pravu, ja nisam na taj način razmišljala, Ša je rekao da sam ja problem. Očigledno čim je tako skočio, verovatno je očekivao da ćemo se Ša i ja razdvojiti, koliko god da je pričao an početku da ga ne zanimam, a posle je rekao da sam mu se obratila i brojao dane - rekla je Miona,.
Pa ako ti njega ne zanimaš, šta njemu znači da li ste ti i Ša zajedno? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da mu značim i da je očekivao da me vrati, svestan je da ništa nije uradio. Ne znam, mislim da sam mu ja bila cilj i razlog dolaska - rekla je Miona.
Tvoja reakcija je bila iznenađujuća jer si se direktno suprodstavila Stanislavu i odbranila Ša - rekao je Darko.
Ja sam do sada pokušavala Ša da umirim, rekla sam mu da ga osavi više. Gledala sam i da napadnem Ša, ali sada kada Ša ništa ne radi, sad mi je stvarno bilo suludo da Stanislav ni zbog čega skoči na Ša. Ja više ništa ne analizitam u poslednje vreme, toliko me prošlo nekako - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se promenilo u tvom i Nenadovom odnosu u poslednje vreme? - upitao je Darko.
Ja sam prestala da ga vređam, popravila sam se, ali stvarno vodim računa. Ša se juče jako uplašio kao da ako on ne izađe, da ga ja ne ostavim. Ja njemu kažem da nisam luda osoba da mesecima nerviram roditelje, a kao ćao kad izađemo odavde - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li znaš šta je napolju? Da li se plašiš izlaska? - upitao je Darko.
Ja ne pripremam nikakav teren. Mislim da sam svesna šta me čeka kad izađem. Nisam znala šta je tačno ispravno, nisam znala kome da se pripremim u nekim momentima, stvarno svako u nekim momentima izgubi sebe, ali ja sam zdrave glave. Ja ću uraditi šta sam ja htela, da sam htela da ga ostavim, ne bi čekala izlazak. Ja planiram da se bavim javnim poslom, a ne u rupicu neku da se sakrijem. Meni je bitno kako će narod da me vidi kada izađem odavde, da li će reći Miona je folirala sve vreme ili Miona je iskrena i dalje je sa njim i napolju. Ja nisam bila korektna ni prema Ša ni prema Stanislavu. Ša treba da batali Stanislava, ali on izazove u meni bes jer mi ne veruje. Ja sve to radim, sa njim sam u odnosu i on me tako razludi - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvojoj porodici teško pada sve ovo. Kako reaguješ na objavu tvoje majke na Instagramu: Da žene ne bi trebalo za parnere da imaju muškarce koje trebaju da odgajaju i imaju projekte na kojima treba da rade - rekao je Darko.
Ne mogu da kažem da Ša nije neodgojen, on titra na maksimum, uvek je tu. Mnogi muškarci se ponašaju odvratno prema svojim devojkama. On da nema neke rekcije i da nije nesiguran, aposlutno bi ga drugačije doživljavali. On je nesiguran kao osoba, ne veruje u sebe toliko i sumnjičav je stalno - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj sukob sa Milicom, vidimo da je sve jači i jači - rekao je Darko.
Stalno me provocira. Meni je bilo drago jer je ona trudna. Ja nju ne gotivim i nemam lepo mišljenje o njoj, ali ja sam povukla ručnu i ne komentarišem je. Milici je prooradio neki takmičarski duh. Ona napada Aneli, a Aneli je više puta pušta i iskulira. - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić