AKTUELNO

Konačno je otvorila dušu za radio "Amneziju".

Dobro poznata afera "pranja veša" između Filipa Đukića i Kristine Kockar ostala je svima nerazrešena misterija. Njih dvoje su svakodnevno davali povoda da se o njihovom odnosu komentariše, a u radiju "Amnezija" supruga Slobodana Radanovića otkrila je šta ona oseća prema manekenu.

Neće mi biti problem da se udam i drugi put, jer dobro perem veš. I muž me je prozivao za to. S obzirom na to da kruži priča da smo jako zaljubljeni, neka ostane tako. Jeste, jako smo zaljubljeni, samo što ne želimo da budemo zajedno, udaramo čežnju jedno drugom - rekla je ironično Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je ona još uvek u braku, a u Beloj kući ima vrlo nejasan odnos sa Filipom, voditelj radija Milan Milošević upitao ju je da li je sigurna da će je njen dečko Andrija Lazović čekati.

Andrija mene podržava, ja imam veliko srce. Imam punu podršku od njega, ne brinem uopšte. Naravno da će me čekati, nema šta da mi oprosti, ovo je platonska ljubav između Mene i Filipa, čekaće me sa cvećem i Kinder čokoladom i jednom pljeskavicom - bila je samouverena Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO OD NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Marko pustio glas i zapevao Luisovu pesmu, zadrugari zanemeli od šoka! (VIDEO)

Šta je sve Kija imala da kaže prilikom gostovanja u radiju "Amnezija" pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'