AKTUELNO

Cimeri nagradili njenu iskrenost aplauzom!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stefani Grujić, kako bi iznela svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić.

Miljana je ološ i odron. Imale smo svađu, ona je rekla za moju mamu da sam k*rvatina i da sam ja isto k*rvatina. Ja sam tebe gotivila u početku, nisam verovala da možeš da izgovoriš neke stvsri, sve dok Ša nisi j*bala decu od njegovog brata, pominjala si mamu od Milene. Sve najgore, to si ti po meni. Šaljem tebe... Što se tiče Zole, Miljaninog bivšeg momka, jako mi prija, duhovit je. Mogu da kažem da imam simpatije prema njemu, najiskrenije - priznala je Stefani-
Večeras nisam replicirao. Naravno da se i ona meni sviđa, super je osoba, eksta lik. Ona meni stvaro prija - poručio je Zola.
On je iskren, meni je to rekao drugi dan ovde. On se zbog toga vratio, ja sam zato lomila i uradila sa Darjanom šta sam radila. On je meni to rekao, bez bubice, kao što mi se preko neko veče iza hotela kleo da me voli najviše na svetu, da je ovo samo rijaliti i da ovde ne možemo da opstanemo zajedno. Naučila sam na svojim greškama, on i ja više nikad nećemo biti zajedno jer iz mene izvlači sve najgore. On i ja nismo jedno za drugo. Šta je uzeo, uzeo je iskoristio me je. On je mene razneo, treba da nastavi dalje, kao i ja - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što Munja misli da je Stefani trudna sa njim? - upitala je Ivana Šopić.
Pogrešno misli. Ja sam rekla da to nije moguće, to je priča bila i pre dva meseca - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.