AKTUELNO

Ne može da sakrije koliko je besan na cimere!

Voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem u "Šiša baru". On je otvorio dušu o raskidu sa Aneli Ahmić, ali i njenom drugom stanju.

Kako se osećaš? Šta ti je u glavi, šta u srcu? - pitao je voditelj.
Sad kad si rekao da se bliži kraj nije mi dobro. Mene to brine, pogotovo kad si rekao da je ona danas čula otkucaje srca, nije mi dopustila da razgovaramo. Ja sam hteo da popričamo, da vidimo šta i kako. Ljudi su me ovde osudili, kako sam ja monstrum i kako to ne želim, a da neću da kažem da to ne želim. Oni mene dovode do ludila, krenem da ih psujem. Kažu da igram rijaliti, da foliram i da sam sve ovo uradio zbog rijalitija. Ja radim kako osećam i zato izludim - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno je kad neko nju napada, da ti napadaš nju, a ne njih - dodao je Milan Milošević.
Nije tako, tako izgleda. Ona zna da ih čačne, pa to krene. Kad je sa mnom nju niko ne dira, ona kao da voli i želi da se svađa. Ne znam da li je ona takav tip, ali meni to ne prija. Ona neće da me sluša i neće da bude sa mnom. Ona se svađala sa Milicom, a meni Miljana celo jutro peva za brata, a ona posle sedi i sluša njene savete. Kako nju može Maja Marinković da poremeti? Meni se Maja ceo dan danas kezi - govorio je on.
Šta je Majin cilj? - upitao je voditelj.
Cilj je da se sprda sa njom. Mene provocira, a nju sprda. Žena mene pljuje, znam da to namerno radi, a ova govori da je sve u pravu. Meni se celu jutro kezi, namerno govorim da se kezi. Rekla je da se drogira, da ide na aftere, pa joj dolazi sestra koja treba da kaže. Kao ja kad bih rekao da je Asmin u pravu, da li je to isto? Ja da sam hteo da budem sa Majom u tri godine sam je sreo, pa misliš da ne bi rekla da je bilo nešto? Izgubio sam brata, ovaj odnos nije dobar, ali ja to želim. Svi govore da ne želim - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona zna da moja žena nije bila na 40 dana, dete mi ovde ne dovodi. Kakav onda dogovor? Nema potrebe da se objašnjavamo. Treba da zna da ima zajedničko dete, treba da razmišlja. Pokušavaju da me izlude - nastavio je bivši košarkaš.
Ko ti je najveći neprijatelj u kući? - pitao je Milan Milošević.
Ima ih bar 10. Ja ne znam šta sam uradio, osim što vređam kad se posvađam. Ja ne mogu da verujem da ona sluša bilo koga, pune joj glavu da je ne volim. Ona kao da je želela da se ovo desi i da krenu da pljuju po meni - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.