AKTUELNO

Haos na sve strane!

U uživo program na TV Pink u emisiji "Pitanja novinara" uključio se Asmin Durdžić, koji se ovom prilikom suočio sa sestrom Aneli Ahmić, Sitom Ahmić.

Ne znam gde bih počeo, iskren da budem - rekao je Asmin.
Je l' si montirao fotogarfiju iz porodilišta i dopisivanje sa Sitom - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam rekao, ja sam sve izbacio, a kod Site je sve živo montaža. Svako laže, samo Sita, grofica i Aneli pričaju istinu. Ja kada god objavim i pošaljem, sve je montaža. Bio sam dobar prema Jasni, Aneli i Siti pre nego što je ušla u "Elitu", one su mogle da me nazovu da imaju problem da je ostavila Noru kod njih. Ja sam išao da se dogovorimo da se ne pljujemo zbog deteta, mogli smo da se dogovorimo da bude mesec dana kod njih, mesec dana kod mene, ali ne, njima je odgovaralo - rekao je Asmin.
Da li nisi želeo da vidiš dete ili nisu ti one dale - pitao je Darko.
Ne, moja mama je htela da uzme dete, one nisu dale. Ja sam rekao da želim da provedem s detetom šest, sedam sati, nisu mi dale - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadnji put je pustio taj video snimak i nisam dala. Nikada nije kontaktirao, samo taj put - rekla je Sita.
Ja sam preko rođaka kontaktirao, kako nju da kontaktiram kada mi pakuju sve živo?! Zbog čega su od prvog dana pljuvale moju porodicu i svakoga - rekao je Asmin.
Zato što si ti nas hvalio, mi smo tebe pljuvali. Sin ti igra fudbal u nekom predgrađu Linca, naći ću ga kunem ti se - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Brat te je vodio sedam puta na lečenje - rekao je Asmin.
Kada već pominješ Nikicu, na čijoj strani je Nikica - pitao je Darko.
Nikica je dobar i vredan momak, ali njega Sita maltretira i tuče. Tri dana je Sita bila u pritvoru, on je branio nju, a njega je nagovarala Sita da daje na Pink.rs izjave protiv mene - rekao je Asmin.
Tata ti je bio pijanac i kockar, tukao je tvoju mamu i dovodio švalerke na ručak. On je klošar isto kao i ti - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Sita tvrdi da je Karamujić imao neke interese od tebe ili kuma zbog kojih je slagao - pitala je Ana.
Poslao sam Darku izjavu od islamske zajednice...Ja mogu onda da kažem da sam tebe onda venčao, bez papira i bez ičega - rekao je Asmin, a onda je Sita pustila snimljen poziv sa Karamujićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije rekao da je venčao mene s Aneli pred Bogom - rekao je Asmin.
Karamujić potvrđuje da nema papira, tako da nemoj da spinuješ priče...Nije isterivao đavola, nego je počela da plače kada se čita Rukija u Kur 'anu, ja prva kada čujem da se to čita doživim lavinu emocija - rekla je Sita.
Nakon svega što je Aneli pokazala u "Eliti" i kako su Jasna i Sita postupile prema meni...Meni je Aneli pre govorila da njena mama ima više prava na Noru nego ja...Janjuš je Aneli štitio osam meseci, njega je Sita podržavala i Jasna i sada kada je raskinuo s Aneli, njega pljuje i tašta i sestra - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je meni poveravala sve. Ko nije pričao sa Aneli?! Ti ne pričaš sa sestrom, otac vas je izbacio na Bajram, gasio si joj cigarete o ruku, bili ste svi u policiji - rekla je Sita.
Nije istina, neka izvuče Aneli - rekao je Asmin.
Rekla mi je da su se on i sestra svađali, da je on napao: "Gde si bila ku**o?" i krenula je Aneli da ih smiri, ona je bila dobra sa njegovom sestrom, sestra mu je rekla: "Vodi računa šta radi tvoja ku**a", i ona je on udario šakom i Mustafa ih je sve izbacio iz kuće - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Sita je bila sa mnom pet puta u se**ualnom odnosu. Neću poligraf. Nek ode Sita da me tuži, pa ćemo na sudu...Ona slaže muža da ide na posao, i onda dođe da se vidi sa mnom - rekao je Asmin.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić