AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović. Pored novinara ispred Pink.rs portala, Darka Tanasijevića i novinara ispred RED portala, Joce Novinara, ugostila je i sestru Aneli Ahmić, Situ Ahmić.

Asmin je oduvek bio loš i bio ovakav kao sada - pitala je Ana.
Nije, bio je u početku okej. Na brzinu je ostala trudna...Nasilje je bilo, on nas je upleo u sve ovo. Ko to nema probleme?! On je od kako je sa Stanijom rekao da nije njegovo dete, ponižavao je mog mrtvog oca, mene i dete. Niko njemu ne osporava to što je napravio, niko mu nije rekao da mora da bude sa Aneli. Trebao je da kaže da se venčao verski. Karamujić je lagao, devojka ga je zvala i predstavila se kao neka devojka i pitala: "Da li može da se moj brat obuče normalno, da li treba papir", on je rekao toj devojci da ne mora da se oblači specijalno, samo prekriveno kao da uzima namaz i da ne dobija papir, već da su venčani pred Bogom. Karamujić je lagao i to je tako - rekla je Sita.
Optužio vas je da ste ukrale ogromnu svotu novca. Gde su pare - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pare su u kukuruzu - rekla je Sita.
On je poslao prepiske koje dokazuju da si ih ukrala - rekao je Darko.
To je glupost, čovek mulja. Ko ima 100.000 evra? Ko pije tu priču? On samom sebi piše poruke, fotošopira slike. Nemate pojma s kim imamo posla. Fotošopirao je i slike Aneline bolnice i cveće. Naći ćemo slike te klinike i pokazaćemo vam gde se rodila Nora. Nije bilo u privatnoj bolnici, čovek je prevarant - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković