AKTUELNO

Bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju pošto je na nastupu pokazala "dvoglavog orla", simbol takozvane velike Abanije i pevala albanske nacionalističke pesme, ne miri se sa činjenicom da je izgubila tržište na kojem je najviše zarađivala i gradila karijeru, koja je sad u sunovratu.

Bajramijeva je na svom Fejsbuk nalogu podelila snimak Maje Nikolić iz jedne televizijske emisije, rugajući se njenom pevanju. Podsetimo, Bajrami je nakon skandaloznog nastupa u jednom sarajevskom lokalu, gde je pokazivala dvoglavog orla, pokušala da se opravda i sve vali da Maju Nikolić i voditelja Ognjena Amidžića.

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - izjavila je Selma.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Maju Nikolić joj nije ostala dužna:

- Treba da se izvini i Ognjenu i Srbiji i svima iz Srbije koji vole njene pesme jer je prodana duša koja je zbog para pokazivala dvoglavog orla sto je velika uvreda za svakog Srbina. Jer Kosovo i Metohija su kolevka srpstva i nikad nisu bili niti će pripadati Albancima. Car Lazar je zajedno sa svim kosovskim junacima krv svoju Svetu prolio za to i celo Kosovo i Metohija su natopljeni krvlju Srba junaka! Zato srpsku zemlju niko ne može da otme! Treba da je bude sramota koliko je glupa ispala a u stvari bezobrazna da se šlihta Albancima jer da je čitala istoriju znala bi da se sa nacionalnim i duhovnim pitanjem kolevke srpstva ne igra.

Foto: RED TV Printscreen

Autor: Milica Krasić