AKTUELNO

Ne štedi kada je to u pitanju!

Pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić uskoro će postati roditelji devojčice kojoj su rešili da daju ime Katja. Čim je ostala trudna, pevačica je znala da će zakazati carski rez, a sada ne može da dočeka da ugleda svoju naslednicu.

Foto: E-stock, Youtube printscreen

Pevačica će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, iako to nije prvobitno bio njen plan:

Kada je ostala u drugom stanju, Nataša je znala da će se poroditi carskim rezom. Ona i njen suprug Luka Lazukić doneli su odluku da će to biti u privatnoj bolnici. Ona je prvo razmišljala da se porodi u Beču, ali je ipak od toga odustala i rešila da devojčicu rodi u Beogradu. Ona će za ovaj porođaj izdvojiti nekoliko hiljada evra, jer će biti smeštena u apartmanu, a postoji mogućnost i da će Luka prisustvovati porođaju. Nakon porođaja Nataša će sa porodicom provesti neko vreme u Beogradu, a zatim će se preseliti na salaš u blizini Novog Sada. Njoj je dosta gradske buke i želi da njena deca Katja i Hana odrastaju u prirodi. Pripreme oko selidbe se privode kraju i porodica je ushićena zbog novog doma u kojem će živeti - kaže izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ ODOLEO: Šako Polumenta obletao oko novinarke TV Pink, pa je ZGRABIO I IZLJUBIO! (PAPARACO)

Podsetimo, Nataša i Luka započeli su vezu neposredno pošto se pevačica razvela od svog drugog supruga, Ljube Jovanovića. Za Luku se udala prošle godine u septembru na Ibici.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Beba

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'